Sexul le încurcă pe toate; și nu pentru că nu știm noi să îl facem, ci pentru că nu știu ceilalți cum să îl perceapă

Bun, și e dimineața de după. Ai clar febră musculară și casa e în toate direcțiile. Pentru doar câteva minute ești extrem de fericită: a fost bine, ați fost compatibili, a fost ce ați avut amândoi nevoie. Apoi te lovește realitatea: toți cei de la chef au observat flirtul și minim trei prieteni v-au văzut plecând împreună. Era absolut evident că nu mergeți la recitatalul de poezie clasică. Pentru amândoi e clar că seara s-a bazat pe dorința matură a amândurora de a avea un soi de amiciție cu beneficii care nu o să dureze mai mult de orele acelea. Pentru toți ceilalți bârfa e prea bună ca să treacă ne-disectată. Ok, trebuia să fiți mai discreți. Dar totuși, de ce să fiți mai discreți? La urma urmei partida voastră ar trebui să vă privească doar pe voi. Chiar nu e problema nimănui câte minute ai stat tu capră ori de câte ori a dat el din cur.

Uneori sexul rănește. Și nu vorbesc acum la modul fizic. Și nici nu mă refer din punctul de vedere a unei aventuri cu o persoană căsătorită ori aflată într-o relație. Ce te faci când familia partenerului tău află de noaptea voastră de pasiune? Poate e recent divorțat și are copii suficient de mari cât să priceapă că tati a fost mult prea afectuos cu tanti aia ce nu e mami. Ori poate face parte dintr-o familie extrem de spirituală ce crede doar în sexul post marital. Ce te faci pusă fiind la perete, în fața faptului împlinit? Ți-o asumi cu pumnu-n piept? Pleci capul și te retragi? Te faci că plouă? Care e conduita ideală în astfel de cazuri? Ideal ar fi ca informația să nu ajungă la urechile celor afectați decât dacă hotărâți voi că e cazul să se știe. Minunat ar fi să nu fiți dați de gol, cu rea intenție, tocmai de cei ce știu că pot face rău prin asta. Până la urmă voi nu ați făcut-o împotriva nimănui.

Eu zic că lucrurile trebuiesc asumate cu aceeași luciditate cu care ai acceptat noaptea aceea. Da bă, am chef de-o tăvăleală, care-i problema?! Cu toții mâncăm, bem și utilizăm toaleta dar cu asta nu are nimeni o problemă. Cu toții facem sex, și e fix problema tuturor când se întâmplă.

Cu toții avem nevoie de sex, dar nu toți știm cum să-i facem față. Dacă toți facem dragoste, haideți să nu facem un război din asta.

fa7ac3e8f0ed6645a631a83056f2a9e6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s