Mi-e bine! Mulțumesc!

La sfârșit de vară viața mea socială a evoluat spectaculos. În ultimele 4 săptămâni am participat la mai multe petreceri decât în ultimul an.. și mă refer strict pe plan local (ce-a fost la mare, la mare a rămas). Am dormit prea puțin în vara asta și partea bună e că, încă, nu simt oboseala acumulată (hehe, am inima nouă.. la propriu).

pool partyFiind august, o mare parte din prietenii mei ce s-au stabilit în alte țări au venit acasă în vacanță. S-a întors și sora mea cu familia pentru câteva săptămâni. Am cunoscut-o pe aia mică și deja mă topesc și după ea. Cea mare (care, de fapt, nu e chiar așa mare, dar e mai mare decât aia mică… hai că v-am zăpăcit) vorbește mai mult decât credeam eu și îmi pune întrebări care mă blochează. Sunt așa de fericită zilele astea: citesc o carte absolut minunată, port pe mână brățara celor 7 chakre și sunt curtată de un bărbat misterios pe care se pare că l-am refuzat foarte ferm vineri seara (Ei, dar cine își mai amintește exact cu cine am socializat sau nu vineri seara? Eu nu!!).

bratara 7 chakreÎmi spuneau prietenii mei că au impresia că viața mea e foarte asemănătoare cu cea a lui Carrie din Sex and the City. Este, nu pot nega!.. minus zgârie norii, cum au spus tot ei. Îl am și pe Mr. Big al meu, doar că relația noastră nu e chiar atât de vulcanică (să nu fie EL Mr. Big al meu?). Îmi place la nebunie să locuiesc singură, îmi place de mor garsoniera mea shabby chic. Până și noul-EL e de acord că, așa modestă cum e, e foarte primitoare (cred totuși că prezența mea l-a făcut să ajungă la concluzia asta mai mult decât dotările locuinței).

vaza mea cu floriÎmi place rutina asta nouă: ajung seara acasă, îmi aprind lumânarea roșie, îmi torn un pahar de Chardonnay, pornesc Radio Montecarlo2 și citesc puțin din cea mai frumoasă carte pe care am citit-o anul acesta: Arhangheli 101.

Mi-e bine! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s