Bărbatul-anestezic

ImageCând îl pierzi pe marele EL, dragostea vieții tale de până atunci, soarta îți va pune repede înainte un „altul”. Viața e echilibrată: când pierzi într-o parte, câștigi în alta. Poate acest „altul” nu e ce căutai, dar e exact ce ai nevoie în situația dată.

Bărbatul acesta, anestezicul, apare în toiul suferinței, când până și Celui de Sus i se face milă de tine și hotărăște că ai nevoie de o pauză. Vine de nicăieri parcă și oferă tot odată.

Bărbatul-anestezic este tot ce EL nu a fost și oferă tot ce EL nu a oferit. Prezența lui e de scurtă durată, dar e suficientă pentru a o resimți preț de câteva zile. El e pansamentul ce alină instant durerea. Atenție, o alină, nu o face să dispară! Mai bine spus, bărbatul-anestezic amorțește simțurile. Partea cea mai bună alături de acest bărbat este că nu-ți dă șansa să ajungi să-i cunoști defectele. Și nici nu vrei să faci asta. Vei știi și tu că acesta e rolul lui în viața ta și, chiar și așa, te vei atașa de el, dar nu într-un mod romantic. Vei accepta însă tot ce îți oferă.

Nu-l căuta în momentele tale de disperare. Nu-l suna când ajungi să-ți înghiți mucii de la atâta plâns. Vorbește-i mai puțin de EL.

Vă veți vedea doar când el te va căuta. Când nu te va căuta fizic, îți va transmite exact ce vei avea nevoie să auzi și asta te va mai anestezia puțin. Bărbatul acesta își cunoaște prea bine rolul.

Tu nu te vei abține și vei vorbi despre el. O vei face pentru că apare mereu când ai nevoie de el și vei vedea semne în asta. O vei face pentru a te lăuda că nu mai ești singură. O vei face pentru a te minți conștient că aparții unei… relații (?). O vei face pentru că trebuie să vorbești și despre altcineva (deoarece toți din jurul tău s-au scârbit deja să te audă vorbind de EL).

Dar bărbatul acesta nu te va săruta în public, nu te va prezenta prietenilor săi, nu va vorbi despre tine și nu îți va face cadouri. Bărbatul acesta te va căuta doar în momentele lui de singurătate. Bărbatul acesta știe că, de fapt, TU ești anestezicul lui.

(sursa foto)

3 gânduri despre &8222;Bărbatul-anestezic&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s