Știai că aparențele înșeală, dar nici chiar așa..

Și dacă într-o zi ai descoperi că tipul ăla din „Fifty shades..” e fix-pix pe lângă ochelaristul de la contabilitate de ziceai că-ți sărută pământul de sub tălpi? Ai mai avea curaj să cataloghezi omul după aparențe când mâinile tocilarului se strâng tare-n jurul prețiosului tău gât? Tu, cu rochița aia minusculă și părul obraznic de roșu, ce credeai că le știi pe toate… Te-ai lăudat că Doamne câte ai știi să-i faci și, pusă-n fața faptului, descoperi că, în pat cu el, nu tu conduci. Touché!

Ce te-a durut mai tare: că a condus el sau că nu mai ești de neatins?

Ori poate cel mai tare doare adevărul că el nu e cum îl catalogaseși. Că el nu mai e, de fapt, opțiunea de rezervă, planul X, Y sau Z? Nu l-ai luat niciodată cu adevărat în serios, nu credeai că se va ajunge așa departe. Acum că noaptea a trecut și el a plecat înainte să te învețe câte știe el de fapt, îți dai seama cât de greșit l-ai judecat. Habar nu aveai, nu-i așa?

E normal să nu mai vrei să-l vezi. Cine-și poate privi greșelile de aproape cu nonșalanță?

De azi ești mai săracă: nu mai sărută nimeni pământul pe care pășești, nu mai ești tu zeița sexului, nu mai ai iepuri în joben. Ce-ar fi de azi să nu mai judeci după aparențe?

c20aa05ce0fb4900206a5bd29365a752

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s