Fericiți voi ce m-ați cunoscut, primarul vă așteaptă!

Mai știi filmul „Good Luck Chuck” în care toate tipele ce se culcau cu Charlie își cunoșteau la scurt timp după jumătatea? Într-o oarecare măsură, mult mai light, trăiesc povestea.

f54690908a2a4ddb9b25246b9d8b1774

Aseară, după film, am intrat într-un supermarket să cumpăr ceva de ronțăit. Tot învârtindu-mă pe acolo cu prietena mea, am simțit că sunt privită. M-am întors și în spatele meu era el. Nu-l mai văzusem de aproape un an. Lângă el era soția lui extrem de însărcinată. Așadar faceți sex, m-am gândit instant. El părea vizibil încurcat de situație. Am pus mâna pe cea mai apropiată pungă de pufuleți și am șters-o de acolo. Azi m-a sunat să mă salute și să se scuze pentru aseară. De el chiar m-am îndrăgostit atunci. A reușit însă să mă pună în cea mai tragi-comică situație în care am fost vreodată. L-am cunoscut într-o sâmbătă seara. Am ieșit apoi la două cafele. Știam că este într-o relație, dar părea foarte detașat; ori eu am ieșit cu el doar la cafea. Câteva zile mai apoi, am plecat în concediu. Ne scriam des. La întoarcere, l-am întrebat și eu întrebarea aia generică:

-Și.. ce-ai făcut în weekend?

-..Starea civilă..

Abia apoi i-am văzut verigheta. Am rămas atât de blocată încât efectiv o jumătate de zi nu am putut scoate o vorbă. Chiar și așa, am păstrat legătura. Lucrăm relativ aproape și obișnuiam, o dată pe săptămână, să luam prânzul împreună. Mereu îmi povestea că are o viață anostă, dar așa i-a fost filmul. Eram confidenta lui. În afara acelui sărut din seara în care ne-am cunoscut, între noi nu a fost nimic. Nunta a făcut-o prin iulie anul trecut. Pană ieri nu ne-am mai văzut și nici nu am mai vorbit.

Am derulat apoi în mintea mea toate ieșirile mele din ultimii doi ani. Am realizat că toți cei care s-au arătat interesați de mine, cu care am ieșit măcar o dată la un pahar de vorbă, absolut TOȚI sunt acum logodiți, căsătoriți, viitori tătici sau tătici. Am auzit de două ori fraza „Dacă atunci nu te răzgândeai în privința noastră„.. Primul a rostit-o fostul-EL, actual tătic; al doilea se pregătește de nuntă în iulie.

Fericiți cei ce mie mi s-au confesat, căci aceștia se vor așeza la casa lor.

De câteva zile vorbesc cu amicul vecinului ăla de treabă ce mi-a adus sâmbătă seara medicamente de răceala, cât să nu mor singură în casă și apoi să mă mănânce peștii (nu am pisici, dar am pești ..niște bestii periculoase rău). Personal nu ne cunoaștem, nu e din oraș. A vrut el neapărat să se asigure că sunt bine, și îmi tot scrie. În momentul în care vecinul meu se prezenta la ușa mea cu medicamentele, el era în vizită dar nu l-a însoțit până la mine. Eu nu prea suport treaba asta cu vorbăraia online, dar încă nu am avut suflet să-i spun. În fine. Printre altele, îmi scrie azi:

-Cam toate femeile, după ce s-au văzut cu mine, au intrat repede într-o relație de lungă durată. Așa că și tu, după ce „termini” cu mine, îți vei găsi jumătatea.

-Mă tem că, fiind conștienți de asta, nu o să ne iasă.

-Eh, vedem noi ce iese.

..Și eu care credeam că sunt unica care trece prin situații de astea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s