12 luni, 9 greșeli (necesare)

e44c2c496a1a8f8777e10d3d32f61ea4

Și e gata 2014. A trecut incredibil de repede. Aș zice că a fost un an bun, dar privesc în urmă și văd ca a fost extraordinar. Unde sunt azi, nu mă puteam imagina în 31 decembrie 2013. Anul trecut pe la ora asta eram încă la magazinul de pantofi, blestemam minutele rămase până la sfârșitul programului alături de colegele mele. Uff, greu s-au scurs.

Azi stau relaxată în pat cu laptopul în brațe și prosopul în păr. Încă nu m-am hotărât dacă să-mi fac mai întâi pedichiura sau să-mi cremuiesc corpul. Tocmai m-am răzgândit brusc și am renunțat la un Revelion în Cluj în favoarea unuia în casa unui amic, pe plan local. Cred că am simțit că imi oferă aceasta o mai mare siguranță. Dar ce știu eu în materie de bărbați? Mai nimic! Când vine vorba de ei, în 2014 am gafat-o big time, dar absolut necesar.

Greșeala nr.1: e o greșeală ATÂÂÂT de mare încât efectiv refuz să mă gândesc la asta… și chiar nu a fost necesară.

Ok, am început în forță :)).. Next!!!

Greșeala nr.2: mi-a servit preț de mai multe luni. El a fost absolut necesar și a apărut în cel mai bun moment. Mi-a oferit clipe absolut unice și de neuitat. Vorbesc des despre el, mereu zâmbind. Nu am putea forma un cuplu și nici nu îmi doresc asta sub nici o formă. Am scris despre el aici, aici și aici.

Greșeala nr.3: este o greșeală în adevăratul sens a cuvântului. O regret, dar nu mai am ce-i face.

Greșeala nr.4: a apărut în viața mea exact în momentul meu critic. Alături de el am fost cel mai aproape de ceea ce eu aș defini relație. Vorbim rar, dar mereu afectuos. Am scris mult despre el, dar cel mai relevant ar fi aici și aici.

Greșeala nr.5: a fost una tipică de vară. Aproape că am și uitat de ea. M-a tot sunat o vreme, deși ne despărțea o jumătate de țară. Posibil să-l fi menționat aici :))).

Greșeala nr.6: s-a vrut a fi o one night. Și așa a și fost. Dar apoi ne-am tot întâlnit accidental peste tot. Suntem amici acum. O dată pe săptâmână luăm prânzul împreună. El întruchipează bărbatul meu ideal (..dar ce știu eu?!). Poate îl recunoști de aici.

Greșeala nr.7: a fost aproape dragoste. Nu am vrut să joc rolul de amantă. Și cu el iau prânzul o dată pe săptămână, și tot așa ne bem și cafeaua. Tocmai ce am servit împreună ultima ceașcă pe anul acesta. De el vorbeam aici.

Greșeala nr.8: a fost o chestie gen upsss. Bun amic + muuuuult alcool = Greșeală. Nu ne-am revăzut de atunci, dar când o să se întâmple sper să nu fie un moment ciudat. P.S. cine ar fi crezut că am amici așa înzestrați??? :))))

Greșeala nr.9: a venit de la sine după o perioadă pe care aproape că aș numi-o relație. A fost clar o greșeală, nu ne potrivim deloc din punctul acesta de vedere. Am lăsat-o așa și continuăm ca amici. Totuși, pentru el am renunțat azi la Cluj.

Toate sunt greșeli pentru că nu au dus nicăieri. Acestea sunt însă greșelile necesare (ori normal ți se pare să afli abia după nuntă dacă te potrivești cu cel din patul tău?). Dar chiar și așa, greșelile astea ale mele mi-au servit ca lecții. De la fiecare am învățat ceva și fiecăruia i-am servit și eu ca lecție.

Sper doar ca lecțiile învățate în 2014 să-mi servească practic în 2015 și, astfel, să nu mai greșesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s