Uneori amintirile dor mai tare decât prezentul

Atât de tare am suferit atunci încât nici nu îndrăznesc să mă gândesc la zilele acelea. Dar oricât încerc eu să evit să-mi amintesc, zilele astea parcă totul mă fac să-mi amintesc. Se împlinește anul la sfârșitul lunii. În oraș s-au montat decorațiunile luminoase de iarnă, ele mi-au scos amintirile de la naftalină. În seara în care m-a anunțat că acela e sfârșitul nostru, în bărulețul în care eram barmanii împodobeau bradul. În seara aceea a nins pentru prima dată. Eu îmi mascam cu greu lacrimile în spatele unei cești cu ceai. În afară de decorațiunile luminoase, e prea cald să semene zilele astea cu cele de anul trecut. Dar am dat nas în nas cu Fostul-EL si Pisi.. Adevărul este că o dată și o dată tot trebuia să se întâmple asta, doar nu locuim în nu știu ce mare metropolă. Nu m-a afectat atât de tare cum preconizam. E bine totuși că s-a întâmplat azi și nu mai devreme. I-am salutat și mi-am văzut de drum.

M-am izolat mai nou de toți. Pe Serena nu am văzut-o de o grămadă de vreme și mi-e dor de ea, dar simt că vreau să fiu singură. Evit pe toată lumea. Sunt într-o rutină casă-birou care mă satisface momentan. Încerc să-mi blochez amintirile, mă concentrez pe muncă. E singura variantă pe care mi-o ofer.

Fuck, vine Crăciunul. Altădată îl iubeam. Anul ăsta vreau să treacă cât mai repede. E și ziua mea cu această ocazie. Cu atât mai mult vreau să dispar în perioada asta. Habar nu am cum am supraviețuit Crăciunul trecut. Efectiv nu vreau sa-mi aduc aminte luna decembrie a anului trecut.. nici ianuarie. Am impresia că sunt atât de departe de mine zilele acelea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s