Cronica unei aventuri de-o noapte

L-ai văzut în lumina întunericului, în mulțimea adunată special pentru o petrecere fără inhibiții. L-ai recunoscut din ziua aceea când i-ai vândut o minciună. I-ai văzut conturul trupului și liniile masculine ce te atrag atât. I-ai observat și verigheta. El nu te-a văzut, așadar ai luat o înghițitură mare de vin și te-ai dus la el. L-ai abordat cu un motiv ieftin, legat strict de partea profesională ce v-a unit cândva. În mod surprinzător el își amintește de tine. Verigheta îi sclipește în lumina focului de tabără; pe a ta ai ascuns-o într-un buzunar. Ați schimbat câteva cuvinte apoi te-ai retras gândindu-te: Dumnezeule, ce e cu mine?

petrecere DynoTe-ai îndepărtat de el și ți-ai văzut de distracție, dar ochii tot la el ți-au fugit. Și ai lui la fel. Mulțimea ce v-a despărțit v-a provocat. El nu a mai putut rezista și s-a apropiat pentru un alt schimb de cuvinte. Printre cuvinte lipsite de importanță, te-a invitat la un pahar de vorbă; tu ai acceptat și ai propus să schimbați locația. Subtil, i-ai cerut prietenei tale cheia apartamentului ei (ahh, ce bine că în seara asa nu doarme acasă). Ajunși în apartament, tu erai încordată și nesigură, el îți zâmbea dezinhibat. Pesemne nu era prima lui astfel de experientă post-căsătorie. A căutat în frigiderul prietenei tale și a găsit o sticlă de vin. Ție nu-ți place vinul roșu, dar de data asa merge. Te-a servit pe tine prima, apoi a căutat o melodie și i-a dat play pe telefonul lui. Te-a invitat la dans, ați valsat, te-a învârtit, te-a lăsat pe spate. Tu ai început să râzi, vinul te-a făcut să amețești.

-Nu prea te-ai simțit bine la petrecere.

-Ba da, ai protestat fără să te crezi.

Ai observat că sunteți lipiți unul de altul. I-ai simțit respirația ce se îngreuna. Melodia haioasă pe care ați dansat s-a terminat și a început fix melodia aia ce te obsedează de câteva săptămâni. Ați schimbați ritmul și miscările v-au devenit tot mai lente. Cumva, buzele vi s-au apropiat și ce a urmat nu a mai putut fi oprit. Pentru prima dată după mult timp, te-ai lăsat dusă de val.

Te-ai trezit goală, după un timp, pe covor. El îți săruta fiecare centimetru de piele, tu tremurai. N-ai mai trăit așa ceva. Ai avut dreptate când i-ai analizat conturul trupului. El e un Adonis. Adonis ăsta te-a dus pe un tărâm de care doar ai auzit. Ați rămas așa goi, pe jos, lipiți unul de altul, o vreme. Ți s-a făcut frig, așa că v-ați îmbrăcat. În mare, ați strâns urmele și ați plecat. El te-a condus până în fața blocului tău. Tu ai uitat că ești așteptată în pat. V-ați pupat pe obraz și v-ați urat doar noapte bună. Nu ați făcut schimb de numere de telefon și nici de alte detalii personale. Și e chiar ok.

A doua zi ai observat că ai o vânătaie mare și dureroasă în genunchi care te face, de fapt, să tresari știind ce a provocat-o.

Deși ai putea, nu-l cauți pe Facebook nici azi. Amintirea îți pare mai excitantă decât perspectiva.

Un gând despre &8222;Cronica unei aventuri de-o noapte&8221;

  1. Pingback: 12 luni, 9 greșeli (necesare) | Enbata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s