..ziua 1

image

Sunt în Capitală. Toți urmăresc finala campionatului mondial de fotbal cu sufletul la gură. Eu m-am auto exilat în dormitorul prietenilor la care înnoptăm. Pe fereastra apartamentui de la etajul 8 se vede sigla luminoasă a hotelului Rin Grand. L-am mai văzut o dată, tot de la fereastra asta, în urmă cu 6 ani.

Toată ziua ne-am petrecut-o în apropierea Piteştiului, într-o zonă frumoasă şi fără semnal GSM. Azi ne-am bucurat de lucrurile simple: am hrănit iezii cu biberonul, am vizitat grădina zoologică locală şi am dormit pe leagănul din curte. Încă nu am reuşit să mă deconectez total de agitația de acasă.

Capitala, ca în celelalte vizite fugare, nu m-a impresionat nici azi. Recunosc, nu-i dau şansa să o facă, nu am timp de asta. Maşinile numeroase şi nesimțirea din trafic m-au reasigurat că-mi iubesc oraşul natal pe bună dreptate. Mă zgârie accentul oamenilor de aici. Un băiat drăguț m-a întrebat, într-un magazin, de unde sunt; pesemne îl zgâria şi pe el accentul meu. Semnalul GSM e slab şi mă chinui de numa’ să postez articolul ăsta.

Pe când se însera, mi-am amintit că s-au împlinit 3 luni de când am inima sănătoasă. S-au împlinit ieri, iar eu am uitat. Aşa suntem noi oamenii: uităm de bucuriile vieții deoarece ne vine mai uşor să ne concentrăm pe supărări. M-am certat singură în sinea mea pentru asta. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Mă tot bate gândul să-mi tatuez un EKG de-al meu de până acu’ 3 luni, să nu uit vreodată că am avut inima bolnavă.

Mâine la prima oră pornim înspre mare. Mi-au mai trecut emoțiile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s