Ingredientele mele pentru o dimineață perfectă

Îmi propusesem la începutul săptămânii să fac în așa fel încât toate zilele de acum să-mi fie frumoase. În fiecare dimineață să mă trezesc cu gândul că urmează o zi minunată. Și a funcționat, în cea mai mare parte. Azi însă, azi a fost o zi frumoasă de la A la Z.

Ce am descoperit este că cel mai mic detaliu îți poate schimba radical ziua. Pentru mine acel detaliu a fost muzica.

Hotărâsem de ieri că voi ieși la o cafea cu Serena a mea. Noi vorbim zilnic, și ne vedem zilnic, dar mai mult în treacăt. Nu prea ne iese nouă treaba asta cu cafeaua. Nu avem timp, nu ne permit joburile.

Am ales o cafenea în care eu fusesem o singura dată, în seara primei discuții ce menționa despărțirea. Acolo am tras ultimele concluzii, la un ceai, într-o seară de noiembrie când ningea pentru prima dată. Mi-era ciudat să intru acolo, să trec pe lângă masa aceea. Sunt destul de atașată emoțional de unele locuri. Am ales o altă masă, mai aproape de geam. Îmi place să-mi beau cafeaua în localuri luminoase.

Am comandat și am început povești mărunte. Cafeneaua tocmai se deschisese. Ne-a servit un băiat drăguț care apoi s-a întors în bar si a pornit pe TV-ul din local un videoclip. Era Hardwell Live @ Tomorrowland 2013. Mi s-a făcut pielea de găină. Muzica m-a dus cu gândul direct la un anume apres-ski  din Les 2 Alpes (Alpii Francezi), și deci la Les 2 Alpes în general.

Trebuie să menționez că pentru mine Les 2 Alpes reprezintă  fericirea în starea cea mai pură. Este locul în care eu m-am descoperit, sus de tot, deasupra lumii. Eram doar eu și muntele, pe o pârtie superbă. Mi-am dat seama atunci că suntem și noi oamenii o operă de artă, precum munții. Cred că atunci m-am iubit pentru prima dată. Sentimentul acela m-a marcat. Ori de câte ori închid ochii și mă văd acolo, mă cuprinde o anume liniște.

1451960_729685257051342_128650995_n

Mi-am petrecut ultimele 5 concedii de iarna acolo, mereu in a 2-a săptămână a lunii ianuarie, mereu în aceeași companie. Am păstrat grupul chiar și anul acesta, în ciuda despărțirii mele de EL. Acolo am ales să întrerupem despărțirea, în favoarea unui ultim concediu de cuplu, și a fost bine. A fost neschimbat. Ce ne rezervă ianuarie 2015, nu știu. Dar cu siguranță EU voi fi acolo alături de Serena a mea.

Așadar: cea mai bună prietenă, cafea delicioasă, muzică din ținutul fericirii; ingredientele pentru o dimineață perfectă și apoi o zi pe măsură!

5 gânduri despre &8222;Ingredientele mele pentru o dimineață perfectă&8221;

  1. Pingback: Despre Dan Capatos și asistentele venerice! | Radu Ștefan prezintă: Blogu' cu de toate

  2. Parca, iar simt ca am scris eu ceva si totusi nu e scris de mine: „Am ales o cafenea în care eu fusesem o singura dată, în seara primei discuții ce menționa despărțirea. Acolo am tras ultimele concluzii, la un ceai, într-o seară de noiembrie când ningea pentru prima dată. Mi-era ciudat să intru acolo, să trec pe lângă masa aceea. Sunt destul de atașată emoțional de unele locuri. Am ales o altă masă, mai aproape de geam. Îmi place să-mi beau cafeaua în localuri luminoase.”
    Si eu ma atasez de locuri si de localuri luminoase!

  3. Pingback: Prima duminică din martie | Enbata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s